2019 január

Kék Nefelejcs Dalkör: Nyírségi népdalok megismerése, megtanulása nyitotta az évet a dalkör tagjainak.  

Százszorszép Tánccsoport: Nyírségi néptáncokat kezdett el feldolgozni a tánccsoport, valamint folytatták a csárdás táncok elemeinek megtanulását.  

Informatika szakkör: A Facebook Messenger után áttért a szakkör a Facebook csoportok kezelésének megismerésére, a működésének átlátására, a beállítások áttekintésére.  

Patchwork: Szív alakú edényfogókat készítettek, textil és filc alapanyagok felhasználásával.  

Asztrológia szakkör: Nagy, összefoglaló ismétléssel indult az év a szakkör tagjai részére, majd a Vízöntő csillagjegyet kezdték el megismerni és kitértek a farsangi időszak asztrológiai értelmezésére is.  

Mozgáskoordináció: A bemelegítés után könnyű tornával és labdás ügyességi játékot végeztek, illetve páros gimnasztikai gyakorlatokat folytattak.  

Hagyományőrző szakkör: A szakkörön az előző év összefoglalása és az újév munkafolyamatának tervezése, egyeztetése zajlott.

Kézműves foglalkozás: Lapvédőket készítettek az év első foglalkozásán szív és süni alakban papírból a foglalkozás tagjai, majd a második alkalommal filcből varrtak szerencsemalacot, ezután zsebkendőtartót varrtak. Január utolsó foglalkozásán dekorgumi felhasználásával pohárjelölőt készítettek.  

Tánckurzus: Az évet az előző év legkedveltebb gyakorlatainak átismétlésével kezdték, majd új színpadi mozgásokat és páros szituációs gyakorlatokat tanultak meg a kurzus tagjai.
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük