2019 február

Kék Nefelejcs Dalkör: A beéneklést követően nyelvtörő gyakorlatokat végeztek a dalkör tagjai, majd a korábban tanult énekeket gyakorolták ezen a foglalkozáson.  

Százszorszép Tánccsoport: A bemelegítés után a korábbi táncokat gyakorolták át, kiemelt figyelmet fordítottak a magyar csárdás tánc elemeire is.  

Informatika szakkör: A résztvevők a hónapban tartott két foglalkozáson a webkameráknak, okostelefonok és tabletek kameráinak működését tanulta, az így elkészített videók és fotók megosztásának módját a közösségi oldalakon.  

Patchwork:   Asztrológia szakkör: A foglalkozáson befejezték a Vízöntő jegy megismerését, a Halak jeggyel kezdtek el foglalkozni, külön figyelemmel a Halakra jellemző nagyböjti időszakkal.  

Mozgáskoordináció: A foglalkozások célja ebben a hónapban a gerinc megerősítése, ehhez jógamatracot használtak. Különböző labdajátékok és a kosárlabdázás is a foglalkozások repertoárjában szerepeltek.  

Hagyományőrző szakkör: Előadást hallgattak meg a szakkörön a Nyíregyháza vonzáskörzetében élő szlovákok (tirpákok) farsangi-pünkösdi szokásairól a tagok.

Kézműves foglalkozás:  

Tánckurzus:
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük