2018 december

Kék Nefelejcs Dalkör: Az év végéhez közeledve adventi, karácsonyi dalokat, énekeket tanultak meg a foglalkozáson résztvevők.  

Százszorszép Tánccsoport: A bemelegítést követően a magyar csárdadalokhoz kapcsolódó táncelemeket, elsősorban forgásokat gyakoroltak az év utolsó foglalkozásán a tánccsoport tagjai.  

Informatika szakkör: A foglalkozásokon továbbra is a gyakorta változó Facebook Messengerrel gyakoroltunk, elsősorban a csoportos chat lehetőségeivel, veszélyeivel.  

Patchwork: Karácsonyi textilből készítettek a csoport tagjai asztali és ajtóra való dekorációt ebben a hónapban.  

Asztrológia szakkör: Az év utolsó foglalkozásán a Bak jeggyel ismerkedtek meg, valamint a Karácsony történelmi, mitológiai hátterével is foglalkoztak.  

Mozgáskoordináció: Ezúttal tartásjavító, egyéni, sáncos gyakorlatokat végeztek a csoport tagjai a bemelegítés után, majd a kedvencé váló kosárlabdázással folytatódott a foglalkozás.  

Hagyományőrző szakkör: Decemberben a szabolcsi, szatmári, felvidéki népdalok eredetét, gyakoriságukat dallamvilágukat tanulmányozták, vizsgálták a szakkör tagjai.

Kézműves foglalkozás: Decemberben karácsony témájú foglalkozásokat tartottak, amelyek során készítettek karácsonyi meghívót, karácsonyi csizmát (filcből), angyalkát (spatulából). Gondoltak már a szilveszteri bulira is, így szilveszteri díszeket, kellékeket is készítettek.  

Tánckurzus: A foglalkozáson a bemelegítést követően a korábban tanult elemekből ismétléssel hangolódtak a résztvevők, majd úgy anyagként a színpadi mozgással történő önbizalomfejlesztést erősítő gyakorlatokat végeztek.
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük