2018 október

Kék Nefelejcs Dalkör: A szakkör tagjai a megyei Ki Mit Tud rendezvényre gyakorolva átvettek minden korábban elsajátított népdalt és dalt.  

Százszorszép Tánccsoport: A Tánccsoport tagjai a megyei Ki Mit Tud rendezvényre gyakorolva a korábban megtanult táncokat gyakorolták ezen a foglalkozáson.  

Informatika szakkör: A szakkör tagjai októberben részletesen megismerték és gyakorolták a Facebook Messenger alkalmazást: beszélgetések kezdeményezése, beszélgetőpartnerek letiltása, törlése. Videóhívások indítása, fogadása. Értesítési beállítások kezelése, megváltoztatása.  

Patchwork: Ezen a foglalkozáson két fajta poháralátétet készítettek a csoport tagjai, textil felhasználásával, varrógép és kézi varrás segítségével.  
Asztrológia szakkör: Ezen az alkalmon a Skorpió csillagjegyet ismerték meg a szakkör tagjai.  

Mozgáskoordináció: A bemelegítéseket követően kondicionáló gyakorlatokat végeztek a résztvevők, légzésgyakorlatokat tanultak és alkalmaztak. Gumikötéllel gimnasztikai feladatokat végeztek és a nagy népszerűségnek örvendő kosárlabdázást sem felejtették el.  

Hagyományőrző szakkör: Áttekintették a gyakorlatban megvalósítható technikákat, jógyakorlatokat, amelyekkel a fiatalabb generáció tagjait a hagyományőrzés világába be lehet vonni.

Kézműves foglalkozás: Ebben a hónapban is számos kreatív kézműves tárgyat alkottak a csoporttagok: őszi leveleket varrtak filcből, köveket díszítettek ki dekupázs technikával,  tobozból baglyot és sünit „varázsoltak”, bőrből karkötőt készítettek.  

Tánckurzus: A foglalkozás a bemelegítést követően a korábbi koreográfiák átismétlésével folytatódott, új anyagként pedig a színpadi mozgástechnikákkal ismerkedtek meg a résztvevők. Több színpadi szituációs gyakorlatot is kipróbáltak ezen az alkalmon.
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük