2018 november

Kék Nefelejcs Dalkör: Adventre készülődve a dalkör tagjai ünnepi énekeket, egyházi énekeket, népdalokat tanultak.  

Százszorszép Tánccsoport: Az ünnepi időszakra készülődve a tánccsoport tagjai ’mikulás táncot’ tanultak meg, amelyet különböző Mikulás ünnepségeken adnak majd elő.  

Informatika szakkör: Messenger funkcióinak megismerése és használata: gifek, videók, reakciógombok, matricák (és azok telepítése); videók megosztása egyéni és csoportos cseten keresztül.  

Patchwork: Őszi levél formájú tányéralátétek készítése kézi és gépi varrással, textildarabokból.  

Asztrológia szakkör: Ismerkedés a Nyilas jegy jellemzőivel. Az asztrológia és az adventi időszak kapcsolata.  

Mozgáskoordináció: Folytatódott a tagok izomzatának erősítése, a nyújtó gyakorlatok végzése, amelyekhez gumikötelet és hengerpárnát használtak a résztvevők. A kosárlabdázás már nem maradhat ki a foglalkozás feladataiból, olyan nagy népszerűségnek örvend.  

Hagyományőrző szakkör: A népviseleti nő-férfi ruhák kifejezőképességének megismerésével foglalkoztak a szakkör tagjai elsősorban ezen a foglalkozáson, de több népzenei gyűjteményt is áttekintettek és számos népdalt elsajátítottak.

Kézműves foglalkozás: Számos szép tárgya alkotott a kézműves foglalkozás kis közössége novemberben is: pamutvászonból szívecske varrás; nyomdával és stencillel ajándék tasakot készítettek; régi villanykörtéből hóembert készítettek; fonal és wc papír gurigából sapkát készítettek.  

Tánckurzus: A korábban betanult színpadi mozgástechnikák gyakorlása, újak tanulása, a hip-hop táncelemek további elsajátítása; Vouge kézelemek megtanulása – ezekkel foglalkoztak a kurzus tagjai.
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük