2018 szeptember

Kék Nefelejcs Dalkör: Szüreti dalcsokor betanulása, készülődés Szüreti Fesztiváltra – a csoport tagjai nagyon örülnek a fellépéseik után érkező elismeréseknek, így még nagyobb lelkesedéssel tanulják az  új dalokat, népdalokat.  

Százszorszép Tánccsoport: Ebben a hónapban ismét fellépésekre készülődött a tánccsoport, a korábban megtanult táncok gyakorlásával.  

Informatika szakkör: A Facebook használata a regisztrációtól kezdve a biztonsági beállításokon át egészen a messenger kezelésének alapjaiig. Ez a nagy téma az egész hónap foglalkozásait lefedte.  

Patchwork: Az előző foglalkozáson elkezdett cipzáras tolltartó/neszesszer munkálatait folytatták. A felhasznált anyagok között textil, filc volt.  

Asztrológia szakkör: A szakkör tagjai a foglalkozáson átismételték a Szűz csillagjegy jellemzését, a Szűz csillagjegyű emberek napi rutinjához való viszonyukat. Új témaként a Mérleg csillagjegyet kezdték el átvenni, annak is az „én-te” tengelyét.  

Mozgáskoordináció: Az izmok tónusosabbá válásához saját testsúlyos gyakorlatokat végeztek, amelyhez a jógapárnákra volt szükség. Az izmok erősödését, hajlékonyságát, egyúttal nyújtását kondicionáló gépek használatával segítették elő a szeptemberi foglalkozásokon.  

Hagyományőrző szakkör: A hagyományőrzés írott és digitális formái, összehasonlításával, valamint népviseleti ruhák tájjelegű bemutatásával foglalkoztak a szakkör tagjai.

Kézműves foglalkozás: Szeptemberben több kreatív alkotást is készítettek a szakkör tagjai: varrtak macifigurát; dekorgumi és csipesz segítségével muffin alakú hűtőmágnest készítettek; fonalakból karkötőt fűztek; textilből tököket varrtak.  

Tánckurzus: Új koreográfiai elemeket sajátítottak el a tagok: old school hip-hop alaptételei. Mellette kar- és lábkoordinációs gyakorlatokat tanultak, a korábbi koreográfiákat ismételték a foglalkozás során.
Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük